Βαθμολογία

«Στολίδι» το γήπεδο του Μαχητή Τερψιθέας!

Ένα έργο που ζητούσε να υλοποιηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία της Τερψιθέας και ιδιαίτερα η ομάδα του Μαχητή, έγινε πραγματικότητα!

Το γήπεδο απέκτησε μία καινούργια μεταλλική κερκίδα με σκοπό να είναι περισσότερο λειτουργικό και ο κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει ωραία παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Γαλήνης (5/11 – 15:00) θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια με τη διοίκηση της ομάδας να ετοιμάζει ωραία πράγματα.

Ο τοπικός σύμβουλος Τερψιθέας και αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αστέριος Γεωργατζιάς με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστή την είδηση, ενώ παρέθεσε και φωτογραφίες από τη νέα κερκίδα που κοσμεί το γήπεδο:

«Ένα έργο με καθυστέρηση αρκετών χρόνων πλέον δεν είναι ούτε σε σκέψεις ούτε σε μακέτα  είναι μια πραγματικότητα ως τοπικός σύμβουλος Τερψιθέας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη αλλά πολύ περισσότερο τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Θάνο Αδαμόπουλο που όλους αυτούς τους μήνες εργαστήκαμε  μαζί για να υλοποιηθεί αυτό το έργο στο γήπεδο της Τερψιθέας το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό για τους αγώνες που έρχονται. μετά από συνάντηση που είχα με την διοίκηση της ομάδας μας αφού είμαι και αντιπρόεδρος αυτής πρότεινα η κερκίδα να ονομαστεί σε (ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΟΥ Ν. ΤΖΙΛΑΚΑ) ένας φόρος τιμής για τον Στέργιο που όλοι στην Τερψιθέα γνωρίζουμε την προσφορά του στην ομάδα μας».