Βαθμολογία

«Ευχαριστούμε Ηράκλειο, παίξαμε στο σπίτι μας»

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Αλέξης Κατηκαρίδης, η αρχηγός Ελένη Κακαμπούκη και η Σοφία Κόγγουλη ευχαρίστησαν τον κόσμο του Ηρακλείου για τη στήριξη, αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ουκρανίας στους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο του ΟΦΗ και έδωσαν ώθηση στην Ομάδα και απηύθυναν κάλεσμα για αντίστοιχη συμπαράσταση στον αγώνα της Τρίτης 31/10 με την ίδια αντίπαλο. 

Αλέξης Κατηκαρίδης: μακάρι την Τρίτη η εξέδρα να είναι γεμάτη

"Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο του ΟΦΗ ήταν κάτι ξεχωριστό. παίζαμε στο σπίτι μας! Οι κοπέλες της Εθνικής καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και πραγματικά αξίζουν τη στήριξη. Οι φίλαθλοι που ήρθαν στο παιχνίδι μας έδωσαν παλμό, τόνωσαν την ψυχολογία μας και είχαν μεγάλη συμβολή στο γεγονός ότι φτάσαμε στη νίκη. Η παρουσία τους ήταν συγκινητική και μία ανταμοιβή για τις παίκτριες. Θέλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ζητήσω ανάλογη και μεγαλύτερη υποστήριξη και στο επόμενο ματς. Γνωρίζω εδώ και χρόνια ότι η Κρήτη αγαπά το ποδόσφαιρο γενικά αλλά και το γυναικείο ποδόσφαιρο ειδικότερα. Μακάρι την Τρίτη η εξέδρα να είναι γεμάτη και να υπάρχει ξανά παλμός και ενθουσιασμός".

Ελένη Κακαμπούκη: νοιώσαμε πως είχαμε χρέος να ανταποδώσουμε την αγάπη που εισπράξαμε

"Αποδείχθηκε στο παιχνίδι με την Ουκρανία ότι κι εμείς, όπως όλες οι ομάδες, βελτιωνόμαστε προς το καλύτερο όταν έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων. Η παρουσία τους μας συγκίνησε και νοιώσαμε ότι είχαμε χρέος να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που εισπράξαμε. Αυτό μας έκανε να αγωνιστούμε με μεγαλύτερο πάθος και από αυτή την άποψη η συμβολή τους στη νίκη ήταν τεράστια. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ζητάμε να μας βοηθήσουν και την Τρίτη. Μακάρι να έρθουν οι ίδιοι αλλά και περισσότεροι"!

Σοφία Κόγγουλη: ήθελα να πετύχω γκολ για να το αφιερώσω στον κόσμο...

"Βγήκα νωρίς από το ματς λόγω τραυματισμού στο μάτι που ευτυχώς δεν ήταν όσο σοβαρός φάνηκε στην αρχή και δεν μπόρεσα να παίξω περισσότερο. Είχα συγκινηθεί από την προσέλευση και τη στήριξη των φιλάθλων και ήθελα να πετύχω ένα γκολ για να το πανηγυρίσουμε μαζί τους και να τους το αφιερώσω, αλλά δεν πρόλαβα...Πάντα υπάρχει στενοχώρια όταν τραυματίζεσαι και βγαίνεις, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν ακόμη μεγαλύτερη γιατί ήθελα να ανταμείψω τον κόσμο. Το έκαναν ωστόσο οι συμπαίκτριές μου και είναι το ίδιο. Ένιωσα τον παλμό και την αγάπη των φιλάθλων από τον πάγκο, τους ευχαριστώ πολύ και τους περιμένω να κάνουν το ίδιο και την Τρίτη".

* Αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν μετά τη λήξη του αγώνα με την Ουκρανία και οι σκόρερ της Εθνικής Ελένη Μάρκου και Σούλα Σπυριδωνίδου που ευχαρίστησαν τον κόσμο και τον κάλεσαν να βοηθήσει με τον ίδιο τρόπο την Ομάδα και στο επόμενο ματς στο γήπεδο του ΟΦΗ.