Βαθμολογία

Με κόσμο το ΑΣΑ-ΑΕΛ

Τελικά θα διεξαχθεί με θεατές ο αγώνας της Κυριακής (29/10 – 15:00) Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ. Αναλυτικά:

«Τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής, του αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Α ́ ομίλου του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 – ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ.Ο.Π.Α.Κ. του Δήμου Καρδίτσας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ

Σημείωση:

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με θεατές

Αντίγραφο της άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων κοινοποιείται στην οικεία αστυνομική αρχή για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και τάξης.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ημέρας και ώρας στο αγωνιστικό πρόγραμμα, το αρμόδιο σωματείο υποχρεούται να ενημερώσει την αδειοδοτούσα αρχή και την οικεία Αστυνομική Διεύθυνση.

Νέα Άδεια Διεξαγωγής Αθλητικής Συνάντησης, εκδίδεται μόνο σε περίπτωση αλλαγής έδρας.

Η αδειοδοτούσα αρχή δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του παραπάνω αγώνα.

Ηδιοργανώτριααρχήοφείλεινατηρείταμέτραπροστασίαςγιατηνδιασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 όπως ισχύουν, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αγώνες όπως αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ

Η απόφαση τελεί υπό την αίρεση των νέων οδηγιών της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ και οποιασδήποτε πράξης νομοθετικού περιεχομένου και εγκυκλίου προς αποφυγή της διασποράς του covid 19».