Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Ρεν 1-2

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό Europa League, με 2-1 από την Ρεν μέσα στη Λεωφόρο, έχοντας ευκαιρίες για κάτι καλύτερο και δοκάρι στο 97'.

Οι «πράσινοι» μείωσαν με πέναλτι του Ιωαννίδη, τα γκολ των Γκουιρί και Καλιμουεντό, είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα (18 τελικές προσπάθειες), με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μλαντένοβιτς στο 97' και το κακό τελείωμα του Μαντσίνι στη συνέχεια της φάσης.

Έτσι έμειναν στους 4 βαθμούς, με την Ρεν να ανεβαίνει στους 3, ενώ εκκρεμεί ο αγώνας της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (62’ Βιλένα), Παλάσιος (62’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (74’ Σπόραρ), Μπερνάρ (62’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

ΡΕΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Μανταντά, Ασινιόν, Ομάν, Μπελοσιάν, Τρουφέρ (80’ Τεάτ), Μπουριγκό (30’ λ.τρ. Σανταμαρία), Μάτιτς, Λε Φε (46’ Ρίντερ), Μπλα, Γκουιρί (90’+1’ Τεριέ), Καλιμουεντό (79’ Ντεζιρέ Ντουέ).