Βαθμολογία

Η ευκαιρία του να δικαιώσει και να δικαιωθεί!

Η Δόξα Βλαχογιαννίου επέστρεψε στην Β' ΕΠΣΛ μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στα "σαλόνια" του Λαρισινού τοπικού ποδοσφαίρου. Η πτώση τον εκπροσώπων του νομού μας από την Γ' Εθνική οδήγησε σε έναν μάλλον άδικο υποβιβασμό του συλλόγου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην πτοούνται. 

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής...

Άμεσή τους πρόθεση είναι η επιστροφή της ομάδας στην Α' Κατηγορία - DE TOX. Για να το πετύχουν αυτό έδωσαν το "τιμόνι" της ομάδας σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και φέρελπι προπονητή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξανδρή ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο στον Αμπελωνιακό αμέσως μετά την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους ως ποδοσφαιριστής. Η εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπό του είναι αμέριστη με τις δυο πλευρές να στηρίζουν καθημερινά η μια την άλλη και να είναι αμφότεροι ευχαριστημένοι από την συνεργασία. 

Ο νεαρός τεχνικός στοχεύει στο να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο. Στο δυναμικό του έχει αρκετά νεαρά παιδιά από τα "σπλάχνα" του συλλόγου τα οποία πλαισιώνονται από ποιοτικούς και έμπειρους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, Όπως έχει εκφράσει και ο ίδιος σε συνεννόηση με την διοίκηση έχει ζήλο να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Η ίδια η κατηγορία άλλωστε ενδείκνυται προς αυτή την κατεύθυνση. 

Μέσα από τις προπονήσεις που διεξάγονται υπό τις οδηγίες του προσπαθεί να δείξει τον δρόμο στα νεαρά παιδιά και να τα βελτιώσει σε προσωπικό επίπεδο κάτι το οποίο θα έχει άμεση επίδραση στο σύνολο. Μαζί με τους πιο έμπειρους, έχουν φτιάξει τους τελευταίους δυο μήνες όλοι μαζί ένα σύνολο το οποίο αποπνέει υγεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, γεγονός το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό από τρίτους όπως εμείς που υπηρετούμε από το δημοσιογραφικό μας "μετερίζι" το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια όντας μάλιστα και αρχηγός στην ομάδα του τόπου του τον Αμπελωνιακό ενώ υπηρέτησε την ΑΕΛ, αλλά και τον Φαλανιακό. Παράλληλα, μόλις λίγους μήνες πριν έγινε πτυχιούχος του UEFA B θέλοντας έτσι και ο ίδιος να εξελιχθεί περαιτέρω.

Τέλος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το αν η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου καταφέρει να επανέλθει στην Πρώτη Κατηγορία. Είναι άγνωστο εάν ο νεαρός τεχνικός κερδίσει το "στοίχημα" της ανόδου, αλλά και τον τρόπο που θα την πετύχει εφόσον αυτή επέλθει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο προπονητής της θα έχει φτιάξει μια παρέα - οικογένεια που αποτελείται από μικρούς και μεγάλους και έχει ήδη κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων μας.