Βαθμολογία

Πιερικός: Γενικός αρχηγός ο Μακρής

Ο Γιώργος Μάκρης νέος γενικός αρχηγός του Πιερικού. Αναλυτικά: Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Γιώργο Μάκρη για τη θέση του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ο 39χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο του Πιερικου, Τομ Παπαδόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή, Matt Driver, και έδωσε τα χερια, αναλαμβανοντας άμεσα καθήκοντα.
Ο Γιώργος Μάκρης, με πλούσια καριέρα μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Ανόρθωση, Κέρκυρα, Αγροτικό Αστέρα, Δόξα Δράμας, αλλά και στην ιταλική Πίζα, φόρεσε τη φανέλα του Πιερικου τη σεζόν 2019-2020 και με προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλειου είχαν πανηγυρίσει την πρώτη θέση του ομίλου της Γ' Εθνικής και την άνοδο στη Football League 2. Οι δύο τους συνεργάστηκαν ακόμη στην ΑΕ Καραϊσκάκη. Πιο πρόσφατος σταθμός του στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν η συνεργασία του με Το Εθνικό Νέου Κεραμιδιου, του οποίου διετέλεσε για ένα χρόνο τεχνικός διευθυντής, αποχωρώντας το καλοκαίρι.
Ο νέος γενικός αρχηγός του Πιερικου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να παρακολουθήσει την απογευματινή προπονηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσληψη Μακρη εντασσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα ο Τομ Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, για αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμημα, προκειμένου να αναβαθμιστεί η λειτουργία του και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την πορεία πρωταθλητισμού που έχει θέσει ως στοχο η ομάδα.
Η έλευση Μάκρη σήμανε και τη διακοπή της συνεργασίας με τον Μπάμπη Πεϊδη, τον οποίο η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστει για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχια στα επόμενα επαγγελματικά του βηματα.