Βαθμολογία

Σε τροχιά υλοποίησης οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Τεμπών

Ξεκίνησαν, την Δευτέρα 23/10, στην Κοινότητα Καλλιπεύκης οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Τεμπών,  οι οποίες θα συνεχιστούν και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου.

Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις συνολικής επιφανείας 12.000 τ.μ. και προϋπολογισμού 437.988,26 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, από ίδιους πόρους του Δήμου και από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και αφορά δρόμους που έχουν υποστεί καταστροφές, όπως λακκούβες και τοπικές εκσκαφές από δίκτυα Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, που θα καλύψει συνολική επιφάνεια 20.000 τ.μ. οδοστρώματος στα παράλια του Δήμου Τεμπών με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

«Ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Με το συγκεκριμένο έργο αποκαθιστούμε προβλήματα ετών. Η καθημερινότητα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, γι’ αυτό και την προσεγγίζουμε δρομολογώντας έργα διευκόλυνσης των συνδημοτών μας», τόνισε ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης.

«Με πολλή δουλειά και αρκετές δυσκολίες, αλλάζουμε την εικόνα του Δήμου μας. Στόχος μας, η υλοποίηση έργων σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Τεμπών.