Βαθμολογία

Εντονότατη ανησυχία για το μέλλον του Μαγνησιακού

Ο Μαγνησιακός ξεκίνησε φέτος το ταξίδι του στη Γ’ Εθνική, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να λάβει τέλος και μάλιστα σύντομα. Οι κυανόλευκοι, ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα 23/10 την απομάκρυνση του προπονητή Θάνου Θεοδώρου, ο οποίος «απαλλάσσεται» και από τα υπόλοιπα καθήκοντα που είχε αναλάβει στον σύλλογο και είχαν να κάνουν με την οργάνωση της ακαδημίας.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Γκουγκουλιάς είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές χθες, αναφέροντας σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ πως όποιος το επιθυμεί μπορεί να πάρει το δελτίο του και να αποχωρήσει!

Προς την πόρτα της εξόδου μετά τον προπονητή Θάνου Θεοδώρου θέλησαν να κινηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σημειωτέων δεν προπονήθηκαν ούτε χθες, αλλά ούτε και σήμερα Τρίτη, κι ενώ οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θέλουν την ομάδα να αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα κόντρα στο Κιλελέρ.

Βέβαια, δεν αποκλείεται την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, και η ιστορική ομάδα του Βόλου να συνεχίσει την προσπάθεια σωτηρίας, κάτι που εύχονται άπαντες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
ΠΗΓΗ