Βαθμολογία

Μια ομάδα - οικογένεια για... χειροκρότημα

Ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά από αρκετά χρόνια αγωνιζόμενος φέτος στην Α' Κατηγορία DE - TOX της ΕΠΣΛ. 

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής.. 

Η ομάδα της Φιλιππούπολης επανήλθε στο τοπικό πρωτάθλημα με μια διαφορετική φιλοσοφία την φετινή αγωνιστική περίοδο. Άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και έχουν μεράκι γι' αυτόν μπήκαν μπροστά αναλαμβάνοντας την τύχη της ομάδας. Στόχος τους φέτος ήταν η δημιουργία μιας νεανικής ανταγωνιστικής ομάδας που θα έβγαζε υγεία μέσα και έξω από το γήπεδο. 

Στην νέα αυτή προσπάθεια, ως μπροστάρης επιλέχθηκε ένας τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου και ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος ο Τάσος Βενέτης για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχοντας φτάσει στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, με δυο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Ηρακλή Λάρισας και Ιπποκράτη. Παράλληλα, μετράει μια εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΟΕ και μια ισοπαλία κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, σε μια αναμέτρηση που ενδεχομένως να δικαιούταν κάτι παραπάνω. 

Η ομάδα του Τάσου Βενέτη διατηρεί ένα αήττητο σερί τριών αγώνων με 7 τέρματα υπέρ και δυο κατά, αποτελώντας ένα σύνολο το οποίο σε ευχαριστεί όταν το παρακολουθείς. Η εικόνα αυτή, έχει σίγουρα την υπογραφή του τεχνικού του Απόλλωνα, ο οποίος έχει καταφέρει να αναδείξει ήδη αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές ο οποίοι "ξεδιπλώνουν" το ταλέντο τους, έχοντας στο πλάι τους ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές ώστε να τους παρασύρουν ψηλότερα σε αυτή την προσπάθεια. 

Είναι αδύνατον να προβλέψουμε ή να εκτιμήσουμε την τελική έκβαση της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τους "κυανόλευκους". Ωστόσο, είναι μια νέα ομάδα που θεωρούμε δεδομένο πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται σίγουρα καλύτερη και θα αποδίδει όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο σκοπεύοντας να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορεί.