Βαθμολογία

Στο πλευρό του Χουάνκαρ ο ΠΣΑΠΠ

Ανακοίνωση για όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών.

Ο ΠΣΑΠΠ ευχήθηκε περαστικά Ισπανό παίκτη του «τριφυλλιού» και, παράλληλα, έκανε λόγο για ανθρώπους που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως όσο δεν βρίσκονται λύσεις «το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει σε ένα περιβάλλον τοξικό και αρρωστημένο που θα γεννάει μόνο τέρατα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Περαστικά στον συνάδελφό μας Juankar, που αντί να απολαύσει το ελληνικό clasico διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από ρίψη κροτίδας.

Όσο κάποιοι στα ελληνικά γήπεδα επιμένουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο και όχι ως γιορτή, όσο οι θεσμικοί φορείς θα δίνουν μεγάλες υποσχέσεις και θα κάνουν μικρές πράξεις, όσο οι κόκκινες γραμμές θα μπαίνουν κάθε επόμενη φορά, το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει σε ένα περιβάλλον τοξικό και αρρωστημένο που θα γεννάει μόνο τέρατα».