Βαθμολογία

Σε έμπειρα χέρια πέρασε το τιμόνι του Δαμασιακού

Ο διάδοχος του Αποστόλης Ευαγγέλου στον πάγκο του Δαμασιακού είναι ο Νίκος Φακίτσας. Ο έμπειρος τεχνικός με πολυετή και αξιόλογη θητεία στη γειτονική Δόξα Βλαχογιαννίου αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας με στόχο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Βοηθός - γυμναστής αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηγιάννης.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νικόλαο Φακίτσα που αναλαμβάνει από αυτή την Τρίτη την προπόνηση της ομάδας μας. Η μακροχρόνια εμπειρία του στην Α' ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και το γεγονός πως γνωρίζει καλά την ομάδα του Α.Ο.Δ. αποτέλεσαν τα σημαντικότερα κίνητρα για αυτή την συνεργασία. Δίπλα ως βοηθός - γυμναστής ο Νίκος Χατζηγιάννης που επιστρέφει ξανά στο Δαμασιακό.

Φακίτσας και Χατζηγιάννης έχουν συνεργαστεί ξανά με επιτυχία στην ομάδα της γειτονικής Δόξας Βλαχογιαννίου. Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τους δυο προπονητές και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ».