Βαθμολογία

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για το δυναμικό Κιλελέρ!

Η Α.Ε. Κιλελέρ απέσπασε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά στην δύσκολη έδρα της Θύελλας Κατσικάς (0-0) για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του νομού μας παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στην επανάληψη και πήρε έναν βαθμό «χρυσάφι» στον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του κ. Κώστα Κατσάρα έκαναν και πάλι κατάθεση ψυχής και στο τέλος απέσπασαν τον πόντο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο 14’ και 20’ με τον Γούλα και τον Μελιόπουλο στα πρώτα λεπτά.

Στο 26’ ο Βασιλάκης είχε μία ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, για να φτάσουμε στο 33’ όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χασομέρης έκανε το γυριστό σουτ και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία βρήκε στον Βασιλάκη και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη το Κιλελέρ κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε για το γκολ, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο 59’ και 69’ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Μελιόπουλο και Βασιλάκη.

Στο 74’ ο Κούκος μέσα από την περιοχή έδωσε τη μπάλα στον Κατσαμάγκα ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 85’ ο Κούκος έφτασε κοντά στο γκολ για το Κιλελέρ όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Τέλος στο 87’ ο Μελιόπουλος εξ’ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Μισιρλή και κάπως έτσι τελείωσε το ματς.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Λαδιάς Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος (88’ Ρίζος), Λόκας, Κωσταμένας (88’  Καμπούρης), Γούλας (79’ Πολυχρόνης), Εμβραΐζογλου (88’ Δάλλας).

Α.Ε.Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπάρδας, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Βαγενάς (46’ Κούκος), Αλτάνης, Κατσαμάγκας (85’ Γκιουρσάνης), Χασομέρης, Παπαγεωργίου (60’ Χατζής).

Με πληροφορίες από το passports.gr