Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι, έπιασε κορυφή η Ανθούπολη!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη την Κυριακή (22/10) στο γήπεδο της Ανθούπολης ανάμεσα στην ομόνυμη ομάδα και τον Π.Ο.Ε.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις, με το συγκρότημα του κ. Μιχάλη Ζιώγα να κατακτά τους τρεις βαθμούς και να πιάνει κορυφή (είναι μαζί με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης).

Η Ανθούπολη επικράτησε με σκορ 2-0 και έτσι ανέβηκε στην κορυφή. Το ματς διεξήχθη παρουσία αρκετού κόσμου και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα αφού στο φινάλε του ματς (85’) αποβλήθηκε ο Λαγός (με δεύτερη κίτρινη).

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες και γενικά έδειχναν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη και στο τέλος την κατέκτησαν.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Ανθούπολη που δείχνει να ανεβαίνει συνέχεια και να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Π.Ο.Ε. του κ. Νίκου Φώλλα έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια, μόχθησε για το αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι δεν πήρε κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Στο 7’ ο πολύ καλός Παπαδάκος έκανε το σουτ, σε κόρνερ ο Γούπος. Δύο λεπτά μετά κόρνερ εκτέλεσε ο Μούτσα Μπλέντι, έδιωξε πάλι ο Γούπος.

Στο 11’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μούτσα Μπλέντι, ο Τσάτσος προωθήθηκε πήρε τη κεφαλιά εξ’ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ένα λεπτό μετά ο δραστήριος Μούτσα Μπλέντι έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 45’ η Ανθούπολη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κωστούλα από τον Κορτσάρι. Ο Κωστούλας ανέλαβε να το εκτελέσει για το 1-0 και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 54’ ο Καραμπούζης έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια από τα πλάγια, έβγαλε σέντρα πάρε – βάλε στον Βλαχάκη που από κοντά έστειλε ανενόχλητος τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 70’ ο Τσιάκος έδωσε ωραία πάσα στον Καραμούλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ που πέρασε δίπλα από την εστία σε μία πολύ καλή φάση για την Ελασσόνα.

Στο 81’ φάουλ εκτέλεσε ο Μούτσα Μπλέντι, την κεφαλιά πήρε ο Πανταζής, λίγο άουτ η μπάλα.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραγιάννης, Λάϊος, Καραμπούζης, Σέσι, Μούτσα, Αναγνώστης (83’ Κατσαμπέλας), Κωστούλας (65’ Αργύρης), Βλαχάκης, Παπαδάκος (72’ Πανταζής), Τσάτσος.

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας (8’ λ.τ.ρ. Καραμούλας), Κορτσάρι, Λαγός, Περτζιόνι (64’ Ζιαγκλιαβός), Κριεζής, Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς, Τσιάκος, Ρολντάν.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μάνος, Δεδικούσης.