Βαθμολογία

Τσαμούρης: «Σε πολύ καλό επίπεδο ο Μακεδονικός»

Ο Κώστας Τσαμούρης εντάχθηκε κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο στον Μακεδονικό. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα παιχνίδια Πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και στον αγώνα Κυπέλλου.

Ο Ελληνας στόπερ σε δηλώσεις του στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μακεδονικό, το ματς με την ΑΕΛ αλλά και τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της SL2, σημείωσε: «Αν και δεν είμαι αρκετό καιρό στην ομάδα, τα πράγματα λειτουργούν εξαιρετικά και το κλίμα μεταξύ των παικτών και της διοίκησης είναι άκρως επαγγελματικό. Σε σχέση με πολλές ομάδες της κατηγορίας είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο», είπε και συνέχισε:

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία γιατί η ομάδα προσπαθεί να παίξει όμορφο στρωτό ποδόσφαιρο και έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε και ίσως και λίγο άτυχοι. Οσον αναφορά το ματς με την ΑΕΛ, είναι δύσκολο και απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

ΠΗΓΗ