Βαθμολογία

Αετός έξι αστέρων!

Αν και προηγήθηκε η Δόξα Βαλανίδας στο 5’ με το πλασέ του Ντούντι, που πρώτα χτύπησε στο δοκάρι και μετά βρήκε δίχτυα, ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν εκείνος που πήρε μία ευρεία νίκη με τελικό σκορ 1-6.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ ο Αετός Μακρυχωρίου όπου και αγωνίστηκε στο βοηθητικό της Γιάννουλης.

Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς, φάνηκε να μην έχουν βρει τα πραγματικά τους πατήματα, άφησαν χώρους ανοιχτούς, ο Αετός ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά με όρεξη για διάκριση, κατάφερε να παίξει ένα ωραίο ποδόσφαιρο και να πετύχει έξι γκολ.

Στο 16’ ο Δημήτρης Γκαμπούρας αρχικά με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 23’ ο Νίκος Χύσα με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-2.

Τρία λεπτά μετά ο 15χρονος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3. Στο 40’ ο Χρήστος Τζιτζιλώνης με σουτ μέσα από τη περιοχή το 1-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 51’ και πάλι ο Τζιτζιλώνης με σουτ του 1-5 και στο 62’ ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στην αριστερή γωνία διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Για την Βαλανίδα, το σουτ του Ντούντι δεν βρήκε δίχτυα στο 60’ και στο 65’ το σουτ του Σταυρακάκη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

*Εξίσου καλός παίκτης στο σημερινό ματς ο 15χρονος Γιώργος Λάλας για τον Αετό.

*Στο 60’ δεύτερη κίτρινη για τον Χύσα με το Μακρυχώρι να ολοκληρώνει με δέκα παίκτες.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μπραχουσάϊ, Καρβέλης, Θάνος (75’ Βιλανάκης), Γερούκης, Τσαμούρας, Μηλίτσης, Παπαγιάννης (46’ Ρακιτζόγλου), Τέλιος, Παλάτζας (75’ Μούτος), Ντούντι (80’ λ.τρ. Δαούλας), Σταυρακάκης.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Σουπεκιώτης Χ., Πέππας, Μανωλόπουλος, Γιαννακόπουλος (67’ Μητσογιάννης Χ.), Γκαμπέτας Α. (27’ λ.τρ. Μητσογιάννης Β.), Χουτεσιώτης, Γκαμπούρας, Τζιτζιλώνης (67’ Μπιτσαράς Β.), Χύσα, Λάλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Κουβατάς, Καπρουσιούτης.