Βαθμολογία

Συνέχεια…στα κλιμάκια των μικτών

Από την Τεχνική Επιτροπή ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται τα κλιμάκια για τις Μικτές ομάδες. Τα επόμενα κλιμάκια, όσον αφορά την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών γεννηθέντες το 2010-2011 (μετά από αυτό της Τσαριτσάνης) θα πραγματοποιηθούν στη Νίκαια. Την Τετάρτη 18.10.2023 ο προπονητής των Μικτών ομάδων κ. Τσέτσιλας καλεί τους ποδοσφαιριστές των σωματείων
Ατρόμητοι Θύελλα, Πρότυπη Ακαδημία (Olympic), Νίκη Μιχάηλ, Μπαράζ, Α.Ε.Λ., Απόλλων Λάρισας, Ηρακλή Λάρισας και όλων των σωματείων της Γ’ τοπικής κατηγορίας (εκτός ομάδων Δήμου Ελασσόνας) να παρευρίσκονται στο γήπεδο της Νίκαιας στις 15.30, με αθλητική περιβολή και με τις κάρτες υγείας τους.

Ενώ την Παρασκευή 20.10.2023 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο κλιμάκιο, όπου θα λάβει χώρα επίσης στη Νίκαια στις 15.30 με ποδοσφαιριστές των σωματείων από την Α’ DE-TOX και Β’ κατηγορία -εκτός αυτών της Ελασσόνας-. Υποχρεωτικά οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική περιβολή και να έχουν μαζί και τις κάρτες υγείας τους.

Στο πρώτο κλιμάκιο στην Τσαριτσάνη παρευρέθηκαν περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές της περιοχής αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον προπονητή των μικτών κ. Τσέτσιλα. Από την ΕΠΣΝΛ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Στεργιούλας Α. και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και της Τεχνικής Επιτροπής κ. Μερτζανίδης Κ.