Βαθμολογία

Ισοπαλία για την ΑΕΛ στη Μυτιλήνη

Ισοπαλία για την ΑΕΛ στην Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό (1-1). Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ με σουτ του Πεντρόσο στο 25ο λεπτό, με τον Αιολικό να ισοφαρίζει με σουτ από κοντά του Γιόκε στο 47ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα

15’ Δοκάρι για την ΑΕΛ μετά από σουτ του Ογκμπόε.

20’ Κοντινό σουτ του Μαυριά έδιωξε σε κόρνερ ο Μιλόγεβιτς.

21’ Σουτ του Μαυριά για την ΑΕΛ απέκρουσε ο Μιλόγεβιτς.

25’ Γκολ για την ΑΕΛ με σουτ του Πεντρόσο μετά από κάθετη πάσα του Πλέγα. 33’ Μετά από σέντρα του Μαυριά για την ΑΕΛ γυριστό του Πεντρόσο άουτ.

42’ Σέντρα του Καρανίκα για τον Αιολικό κεφαλιά του Μανούσου έδιωξε σε κόρνερ ο Σουλούκος.

47’ Γκολ για τον Αιολικό με τον Κέβιν Γιοκέ με σουτ να κάνει το 1-1.

55’ Σουτ του Πλέγα για την ΑΕΛ έδιωξε σε κόρνερ ο Μιλόγεβιτς.

70’ Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ με Καρανίκα για Αιολικό η μπάλα πέρασε από όλους, xωρίς να μπορέσει κανένας να τη στείλει στα δίχτυα.

72’ Σουτ του Μανούσου από το ύψος της περιοχής για τον Αιολικό με το Σουλούκο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

85’ Ευκαιρία σε τετ-α-τετ με Κοσσονού για την ΑΕΛ, η μπάλα πέρασε άουτ.

88’ Ευκαιρία σε τετ-α-τετ ο Πεντρόσο για την ΑΕΛ απέκρουσε ο Μιλόγεβιτς.

89’ Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΛ με τον Ογκμπόε, με τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής γυρίζει την φάση πίσω και δίνει φάουλ έξω από την περιοχή.

Αιολικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε (90′ Καγκελίδης), Σέρνιτς (46′ Λούμανσρούμπεν), Τριανταφυλλάκος (46′ Κόρντιτς), Ενομό (46′ Γιοκέ), Ζάκαριτς (78′ Μούχαλης), Μανούσος.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (60′ Καλουτσικίδης), Ηλιάδης, Στάμου, Μαϊδανός, Πλέγας (60′ Πατράλης), Κ. Παπαγεωργίου (60′ Κοσσονού), Αντράντα (75′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Μαυριάς (90+2′ Μπρου), Ογκμπόε.