Βαθμολογία

ΈΧασε το τρίποντο στο φινάλε ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με αντίπαλο την Πελασγιώτιδα σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αμπελιάς για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝΛ Detox. Έτσι το συγκρότημα του Δημήτρη Μπουκουβάλα μετά από 2 αγωνιστικές έχει 1 βαθμό καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο Αχιλλέας κρατούσε για 88′ το τρίποντο στα χέρια του χάρις στο γκολ του Ποτόσογλου όμως ο Μανακούσιος Δημήτρης ισοφάρισε για την Πελασγιώτιδα λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ναι μεν ο Αχιλλέας είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να απειλήσει επί της ουσίας την αντίπαλη εστία. Αρκετά φάουλ στον χώρο του κέντρου και αψιμαχίες έκοβαν τον ρυθμό και τα πρώτα 45′ πέρασαν δίχως κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στα πρώτα λεπτά και έχασαν μια καλή στιγμή στο 50′ με το σουτ του Πετράκη μετά από κόντρες να περνάει λίγο άουτ. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ανέκτησαν κατοχή και πρωτοβουλία και έχασαν δύο καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Παπακωνσταντίνου απέκρουσε ο Καριώτης ενώ η σέντρα σουτ του Κουβελά πέρασε λίγο άουτ.

Στο 68′ και μετά από στατική φάση ο Κουβελάς από τα δεξιά της περιοχής έκανε όμορφη πάσα στον Ποτόσογλου και αυτός με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν επιθετικοί κυρίως με γεμίσματα από τον άξονα.

Οι παίκτες του Αχιλλέα είχαν ακόμη μια πολύ σημαντική ευκαιρία όταν ο Κουβελάς έσπασε στον Σταμπουλή και αυτός σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80′ ο Γκανάβας βρέθηκε φάτσα με την εστία έκανε συρτό πλασέ με τον Γεωργαντζά να τον σταματά εντυπωσιακά.

Στο 88′ και μετά από σέντρα ο Μανακούσιος Δημήτρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ πέτυχε την ισοφάριση για την ομάδα της Πελασγιώτιδας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γεωργαντάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Γιαννακός, Μπρόσκα, Γκατζουλής, Γκουγκουλιάς, Καρβούνης (90′ Φούσα), Παπακωνσταντίνου, Κουβελάς (75 Κρικώνης), Κερμελίδης (65′ Σταμπουλής).

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Μάτος): Καριώτης, Μανακούσιος Θ., Παπακώστας Θ., Γελαλής (63′ λ.τ. Χριστοδουλάτος), Ακρίβος, Ρακίπι, Παπακώστας Η., Καλούσης (46′ Μανακούσιος Δ.), Οσμάνι, Κουσιώρας (46′ Γκανάβας), Πετράκης (60′ Λιλολάρι).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Δεδικούσης, Κοτούμπας.

ΠΗΓΗ