Βαθμολογία

Ήττα για την Α.Ε. Κιλελέρ που παραμένει στη 2η θέση

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Η ομάδα του νομού μας ηττήθηκε από την Αναγέννηση Άρτας το Σάββατο (14/10) στο στάδιο Αλκαζάρ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Κιλελέρ στο πρώτο μέρος, είχε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ στο 4’ ο Θεοδωράκης ανέτρεψε τον Θάνο Παπαγεωργίου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ο ρέφερι όμως συνέχισε το ματς.

Δύο μεγάλες ευκαιρίες έχασε το Κιλελέρ, με την πρώτη στο 17’ όταν ο Κατσαμάγκας έβγαλε τον Βαγενά εξ’ επαφής, αυτός όμως αστόχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα ωραία σέντρα του Βασίλη Παπαγεωργίου, για τον Κατσαμάγκα που πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 35’ με την κεφαλιά του Λισγάρα, που απέκρουσε ο Μισυρλής, ενώ στο 40’ ύστερα από σέντρα του Κυριάκη, ο Παππάς έκανε από κοντά το σουτ, μπλόκαρε ο Μισυρλής.

Στο 54’ το Κιλελέρ έχασε μεγάλη ευκαιρία, ύστερα από ασίστ του Θανάση Παπαγεωργίου, για τον Χατζή που δεν τα κατάφερε.

Στο 59’ την σέντρα – σουτ έκανε ο Κώστας Μουσιοτίτσας, ενώ την κεφαλιά έκανε ο έμπειρος Χρήστος Λισγάρας και το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 74’ τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Κατσαμάγκας «έσπασε» την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, για τον Παρασκευούδη που εξ’ επαφής αστόχησε να την στείλει στα δίχτυα.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Παπαγεργίου Β., Μπάρδας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης (75’ Κούκος), Σούμπασης (65’ Αλτάνης), Παπαγεωργίου Θ. (85’ Παρασκευούδης), Χασομέρης, Βαγενάς (46’ λ.τρ. Χατζής), Κατσαμάγκας.  

Αναγέννηση Άρτας (Χρήστος Αγγέλης): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατούρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός (75’ Αρτέμις), Κυριάκης (90’ Παπαδόπουλος), Θεοδωράκης, Ζυγκερίδης, Πάνος (57’ Μουσιοτίτσας), Παππάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος Γ. (Θεσσαλίας), Γάκος (Φθιώτιδας), Τασιόπουλος Κ. (Θεσσαλίας).