Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου το Βλαχογιάννι!

Δύο πολύ καλές ομάδες αγωνίστηκαν για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ο λόγος για την Δόξα Βαλανίδας και τον Δόξα Αργυροπουλίου (0-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε και την πρόκριση στο Βλαχογιάννι, πέτυχε ο Αποστόλης Λιάκος στο 21’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη γωνία της εστίας του Μελετιάδη. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, όμως οι ευκαιρίες έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 63’ ο Δούκας για το Βλαχογιάννι, μόνος του στην περιοχή έκανε το σουτ απέκρουσε ο Μελετιάδης. Στο 68’ ο Παλάντζας για την Βαλανίδα έκανε το σουτ που πήγε στην συμβολή των δοκών. Στο 70’ ο Νταμπαλέτσιος έκανε το σουτ σε άδειο τέρμα, τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. 72’ και 78’ για την Βαλανίδα έχασε δύο καλές ευκαιρίες ο Θάνος.

Και δύο καλές ευκαιρίες για το Βλαχογιάννι στο 80’ το σουτ του Αθανασούλη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ το σουτ του Λιάκου απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Βαρσάμης (70’ Βιλανάκης), Μηλίτσης, Μαβίδης, Τέλιος, Καρβέλης Αν., Θάνος, Ντούντι (80’ Μπούτος), Ρακιτζόγλου (65’ Τσαμούρας), Παλάντζας, Σταυρακάκης (65’ Καρβέλης Γ.).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Παπαϊωάννου, Παπανικολάου (60’ Νταμπαλέτσος), Νέντζο (60’ Τσουρχάϊ), Πέτρου Θ. (85’ Γκουρομπίνος Β.), Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ., Λιάκος, Λάκης (60’ Ιωαννίδης), Φακίτσας Απ., Δούκας, Πέτρου Γ. (60’ Αθανασούλης Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Γούλας, Τσακνάκης.