Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Σμόλικα!

Ο Σμόλικας Φαλάνης κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη απέναντι στο μαχητικό Μαυροβούνι με σκορ 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 17’ ο Ντέϊβιντ Γκιόνα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Θέμης Μπέτσης βγήκε τετ α τετ τον σταμάτησαν όμως οι αμυντικοί.

Ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης έκανε το πλασέ που κατέληξε άουτ. Στο 35’ φάουλ με ωραίο γυριστό σουτ του Πατσή έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πολύ δυνατό και για τις δύο ομάδες, στο 62’ ο έμπειρος Νίκος Γούτος δέχθηκε την υπερβολική δεύτερη κίτρινη – κόκκινη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Το Μαυροβούνι ανέβασε «στροφές» πίεσε πολύ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75’ για να ισοφαρίσει, όταν ο Ακριβόπουλος έβγαλε για το Νίκο Μπατζέλα, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.

Τελικά ο Σμόλικας ήταν ο μεγάλος νικητής αφού κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πόνηρος, Πατσής (77’ Κατσάρας), Αλατάς, Πολύζος, Γούτος Ν., Τάφα (82’ Φούντογλου), Χριστακέας, Γκιόνα (46’ Νερπιέτρι), Γκαλμπογκίνης (60’ Ζαμπέτας), Κακαβίτσης.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Σταμέκος, Μπάγκας Κ. (78’ Σταυροθεόδωρος), Μπατζέλας Β. (34’ λ.τρ. Πιτσίλκας), Λάλος (78’ Σκαφιδάς), Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Φακίτσας (57’ Πράπας), Ακριβόπουλος, Εμμανουήλ (57’ Κυριακίδης), Κακαζούκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Βαλιώτης, Κοντογιάννης.