Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων!

Ο Ιπποκράτης αν και προηγήθηκε στο 15’ στη συνέχεια δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και έτσι στο τέλος ηττήθηκε από τους Αγίους Αναργύρους με σκορ 1-3 που πήραν μία σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 7’ καταπληκτικό σουτ του Θοδωρή Ζυγούρη, έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο έμπειρος Σβάρνας σε κόρνερ.

Στο 15’ ο Χρήστος Μήτρος έκανε το πρώτο σουτ, έδιωξε προσωρινά ο Σβάρνας, ξανά κέρδισε ο ίδιος παίκτης τη μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η «απάντηση» από τους Αγίους Αναργύρους ήρθε στο 20’ όταν ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Γιώργο Νούσιο που έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιπποκράτης έμεινε με δέκα παίκτες στο 70’ όταν ο Παπακωστούλης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές», ο Τζεμολάρι στο 71’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Κάτι που έγινε στο 78’ όταν ο Τζίκα Ντόρι, έκανε τη σέντρα και ο Μπακαρτζής με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι το 1-1.

Στο 84’ και στο 89’ βοήθησε αποτελεσματικά ο Γρηγόρης Περήφανος, που στο 1-2 έβγαλε την κάθετη πάσα στο πέναλτι για τον Θέμη Παιδή και αυτός με σουτ πέτυχε το τέρμα.

Ενώ στο 89’ έβγαλε τη σέντρα και πάλι στο δεύτερο δοκάρι και ο Έργκι Τζεμολάρι με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Κωστάκης, Παπακωστούλης, Κουρούκας, Φραχόλι Φ., Βίλλης, Γεωργούλας (75’ Μήτρος Κ.), Φραχόλι Ο., Αλλιάϊ, Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Κουκλομένος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Περήφανος, Κατσογιάννης (46’ Καφφές  - 67’ λ.τρ. Γκαραβέλης), Παναγιώτου, Πλατής (78’ Αντωνίου), Τζίκα Ν., Ροκάς (46’ Δοξαριώτης), Μπακαρτζής, Παπαδόπουλος (46’ Τζεμολάρι), Παιδής, Νούσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νίκζας, Χήτος.