Βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ / Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κ19 ΑΕΛ 1-2 σε φιλική αναμέτρηση

Εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη αγώνων πρωταθλήματος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας". Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν με 2-1 οι νεαροί "βυσσινί", οι οποίοι ανέτρεψαν το προβάδισμα των "πρασίνων" που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε στο 16' με σουτ ο Αντώνης Γκαραλιάκος, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 25' όταν το σουτ του Νινίκα αποκρούστηκε από την αριστερή συμβολή των δοκών του Ν.Δραχαλίβα.

Στο 54' καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι αμυνομένου και από τα 11 μέτρα ο Κυριάκος Ζησούλης ισοφάρισε, ενώ το 1-2 σημείωσε στο 83' με συρτό σουτ εκτός περιοχής ο Θωμάς Ντελόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας (63' Μουλτσιάς), Γανός, Ηλ.Γκαντούνας (46' Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Μιφτάρι (46' Γεωργούλης), Αθανασούλης (46' Γκόλτσιος), Τσούτσας (46' Βασιλειάδης), Κατσιαντώνης, Γκαραλιάκος (46' Κωνσταντίνου), Ματούλας (63' Δ.Μπακογιάννης), Στ.Δραχαλίβας (46' Ν.Γκαντούνας).

Κ19 ΠΑΕ ΑΕΛ (Γιώργος Καμάκας): Κοβούσογλου (76' Κούρκουλας), Ντιντής (81' Λυγούρας), Μπαντραλέξης (51' λ.τρ. Ράπτης), Γκατζιάς (46' Ασίκογλου), Παπαϊωάννου (46' Μπαργιώτας), Τσούτσος (46' Πολύζος), Μπέζας (81' Ντελόπουλος), Κουκουράβας (73' Τασίκας), Νινίκας (46' Νίτσος), Ζησούλης (60' Βελετάνης), Αρσένης (60' Γκουγκίδης).

Τον αγώνα διηύθυναν οι Γιάννης Βαλιώτης - Γιάννης Μπασινός - Θανάσης Μίτης.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τη Λάρισα, όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό τη στιγμή που συμβαίνουν.