Βαθμολογία

Κύπελλο Ελλάδας: Μείωση 40% στην προσφορά της Cosmote TV

Αρκετά μικρότερη από την περσινή συμφωνία ήταν η προσφορά που κατέθεσε η συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση έφτασε τις 600.000 ευρώ, κάτι που… ανάγκασε την ΕΠΟ να αρνηθεί την πρώτη κρούση.

Την περσινή σεζόν, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε φτάσει το 1.000.000 ευρώ, όμως, πλέον, η Cosmote TV προχώρησε σε «ψαλίδι» 40%, καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί ένας γύρος με τη συμμετοχή ομάδων από τη Super League, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι αγώνες που μπορεί το κανάλι να εκμεταλλευτεί εμπορικά.

Η εν λόγω πρόταση έφερε την άρνηση της Ομοσπονδίας, η οποία φέρεται έτοιμη να μπει σε νέο κύκλο επαφών, όχι μόνο με την Cosmote TV, αλλά και όποιο κανάλι δείξει ενδιαφέρον, έχοντας ως πρώτο στόχο τις 750.000 ευρώ.

Όμως, στο Πάρκο Γουδί υπάρχει η σκέψη ακόμα και για εναλλακτικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο κάθε παιχνίδι μπορεί να πουληθεί ξεχωριστά, κάτι που μπορεί να φέρει ένα αρκετά σεβαστό ποσό στα ταμεία, αν αθροιστούν όλα τα ματς μέχρι το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΗΓΗ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τη Λάρισα, όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό τη στιγμή που συμβαίνουν.