Βαθμολογία

«Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά για την παραμονή»

Την ανάγκη για να βελτιωθεί αγωνιστικά και να έχει καλύτερα αποτελέσματα ο Παναιτωλικός ανέδειξε ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην ΕΡΤ3 μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Διαγόρα.

«Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν έχει δεύτερη ευκαιρία και σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν όλα. Μία καλύτερη ομάδα μπορεί να χάσει από μία υποδεέστερη. Η ισορροπία υπάρχει σε βάθος χρόνου που αποτυπώνεται και διαφορά σε βάθος παιχνιδιών. Αυτό κάνει ιδιαίτερο τον θεσμό του Κυπέλλου, είχαμε στο παρελθόν πολλές εκπλήξεις. Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι τέλους. Ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Διαγόρας μου έκανε εντύπωση. Με νέα παιδιά, φλόγα, ταπεραμέντο, ενέργεια πλάνο. Εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το ματς πιο μπροστά. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και πάμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου για την αναμέτρηση του Κυπέλλου και μετά κλήθηκε να σχολιάσει την βαθμολογική κατάσταση στην οποία είναι ο Παναιτωλικός και εάν υπάρχει η πρόκληση της παραμονής καθώς βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία.

«Αυτή την ερώτηση δεν έπρεπε να μου την κάνετε. Δεν θα ήμασταν εδώ. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλά οργανωμένος, σε μία πόλη ποδοσφαιρική που ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει την ομάδα. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι στην κατηγορία και όχι μόνο. Έχουμε καλές προϋποθέσεις, καλό υλικό, μένει η δουλειά. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά», κατέληξε.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τη Λάρισα, όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό τη στιγμή που συμβαίνουν.