Βαθμολογία

Οι πλημμύρες επηρέασαν την ομάδα της Αμυγδαλής (PICS + VIDEOS)

Η Δόξα Αμυγδαλής καλείται να διαχειριστεί τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που βίωσε, ύστερα από το μεγάλο πλημμυρικό κίμα που έπληξε τα παρακάρλια χωριά (Αμυγδαλή, Πλασιά, Καλαμάκι, Καστρί).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στην Γ’ ΕΠΣΛ και θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή παρουσία, αν και αλλιώς ξεκίνησε την προετοιμασία της και διαφορετικά εξελίχθηκε η κατάσταση, αφού οι πλημμύρες επιρέασαν πάρα πολύ την περιοχή και κατ’ επέκταση την ομάδα.

Πλάνα από την προπόνηση

">http://

Το μεράκι όμως των ανθρώπων της ομάδας και η αγάπη τους για τον τόπο δεν τους επιτρέπει να τα παρατήσουν. Έτσι λοιπόν παλεύουν και τα δίνουν όλα για να κρατήσουν «όρθια» την ομάδα και την περιοχή.

Σίγουρα είναι άξιοι συγχαρητηρίων και είναι βέβαιο πως η προσπάθειά τους είναι τόσο σημαντική για το χωριό της Αμυγδαλής που βιώνει μεγάλες καταστροφές και είναι άγνωστο πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να επανέλθει η κανονικότητα.

Οι δηλώσεις

Βασίλης Πίτσικας (Μέλος Δ.Σ.)

«Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλής, εύχεται καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά για την ομάδα τη δική μας, έχει κρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού από την περασμένη χρονιά, έγιναν δύο μεταγραφές και αναμένονται άλλες 2-3 ακόμη. Γύρισαν όμως παιδιά από το χωριό, από τραυματισμούς καθώς και από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις και ενσωματώθηκαν στην ομάδα. Στόχος της ομάδας είναι να υγιείς όλοι οι ποδοσφαιριστές, φυσικά να παίξουν ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, όμως όλος ο αρχικός σχεδιασμός έχει αλλάξει, ύστερα από τις τελευταίες πλημμύρες που έπληξαν το χωριό μας».

Λάζαρος Λαζαρίδης (Προπονητής)

">http://

Λεωνίδας Κουτίνας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Μπίλλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Φλάβιο Κολέτσι (Ποδοσφαιριστής)

">http://