Βαθμολογία

Βασίλης Καρράς: Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Αν και από την πλευρά της οικογένειας όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», οι ώρες περνούν δύσκολα για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, καθώς τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο Βασίλης Καρράς γελώντας στους συνεργάτες του.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.

Η υγεία του σπουδαίου καλλιτέχνη έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Ο Βασίλης Καρράς τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του. Ηταν τότε που οι πρώτες πληροφορίες για την αρρώστια του είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, χωρίς κανείς να θέλει να τις πιστέψει.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς είχε ζητήσει να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στούντιο, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι τις ηχογραφήσεις.

ΠΗΓΗ