Βαθμολογία

«Ελπίζω να βρει το χαμόγελό του και να επιστρέψει»

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η καριέρα του Πολ Πογκμπά, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και πλέον κινδυνεύει με τετραετή αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν, που εμπιστεύτηκε από πολύ μικρό τον Γάλλο χαφ και τον έβαλε βασικό στην εθνική Γαλλίας, εξέφρασε τη λύπη του γι' αυτήν την εξέλιξη, τονίζοντας πως ελπίζει να δει τον Πογκμπά να επιστρέφει και να χαμογελά. Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Αλέγκρι είναι ιδιαίτερα λυπημένος για τον Πολ, όπως κι εγώ, του έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεται σε μια περίπλοκη κατάσταση. Θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι κομμάτι μιας διαδικασίας που θα κρατήσει πολύ. Είμαι λυπημένος, δεν ξέρω τι θα φέρει το αύριο, πόσο καιρό θα πάρει, αλλά είναι λυπηρό αυτό που του συμβαίνει.

Δεν πρόκειται να υιοθετήσω μία κατηγορηματική ή ριζοσπαστική θέση. Ακόμα κι αν περάσει καιρός που δεν είναι πια μαζί μας. Ελπίζω ότι θα βρει ξανά το χαμόγελό του και θα επιστρέψει στο γήπεδο, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο».

ΠΗΓΗ