Βαθμολογία

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Κιβρακίδης

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Κιβρακίδης με την εικόνα του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό και διατεθειμένος να κάνει τα... πάντα για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Ο έμπειρος μπακ των Περιστεριωτών έδειξε πολύ στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν της αξίζει αυτή η εικόνα, ενώ έδειξε διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εάν χρειαζόταν να παίξω μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξω την κατάσταση θα το έκανα. Δεν μας αξίζει όλο αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Εάν είναι να σωθεί η ομάδα εγώ θα κάνω τα πάντα», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την αποβολή: δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα πω ότι ήμασταν κακοί και θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα γιατί θα δυσκολευτούμε πολύ στη συνέχεια. Αν χρειαζόταν να παίξουμε - να παίξω - μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξουν τα πράγματα, θα το έκανα. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα: είμαστε σε μια ιστορική ομάδα και δεν μας αξίζει όλο αυτό. Αν η ομάδα μου πρέπει να σωθεί θα κάνω τα πάντα για να συμβεί αυτό».

ΠΗΓΗ