Βαθμολογία

Το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό!

Ο νεαρός και φιλόδοξος ποδοσφαιριστής Νίκος Κουκουράβας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και μάλιστα πριν λίγο καιρό έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΛ.

Του Χρήστου Δαϊρετζή

Είναι γεννημένος στις 13/7/2006 και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ΑΕΛ ξεκινώντας από την Κ17, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ19.

Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιβάλλει το σύγχρονο ποδόσφαιρο για την θέση του αριστερού μπακ, στο πλαίσιο των απαιτήσεων και του πόσο σημαντική είναι η συμβολή των πλάγιων αμυντικών τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι των ομάδων. Από τα πρώτα του βήματα φάνηκε να έχει ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα.

Αν τον παρατηρήσει κανείς να αγωνίζεται διακρίνει έναν ποδοσφαιριστή διεισδυτικό στην αντίπαλη περιοχή με ένα άριστο αριστερό πόδι. Σε συνθήκες αγώνα τον έχουμε δει να σκοράρει από στημένες φάσεις αλλά να βρίσκεται και να εκτελεί στην αντίπαλη περιοχή σε καταστάσεις αντεπίθεσης της ομάδας του με "όπλο" την ταχύτητά του και την ευφυΐα που τον διακρίνει στο παιχνίδι του.

Σίγουρα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η πορεία του θα μας απασχολήσει με θετικό τρόπο τα επόμενα χρόνια. Έχει όλες τις βλέψεις να εξελιχθεί με στόχο να βελτιώνεται και να κοιτάζει όλο και ψηλότερα.

O ίδιος παραμένει σεμνός και ταπεινός, προσηλωμένος στον στόχο του, δουλεύοντας σκληρά σε καθημερινή βάση και προσπαθώντας να εξελιχθεί χρόνο με το χρόνο.