Βαθμολογία

Νίκες για Μαυροβούνι, Ηρακλή Λ., Αγίους Αναργύρους και Γόννους

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της πρεμιέρας στην DE TOX Α’ ΕΠΣΛ

ΑΟ Μαυροβουνίου-Ιπποκράτης 1-0

Tο Μαυροβούνι ξεκίνησε με το δεξί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Αγωνίστηκε στο γήπεδο Βουναίνων κόντρα στον Ιπποκράτη και με τέρμα του Εμμανουήλ στο 68’ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Η αναμέτρηση παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες μόχθησαν για το αποτέλεσμα με το Μαυρουβούνι να είναι αυτό που χαμογέλασε στο τέλος. Oι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή του αγώνα. Δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ζυγούρη αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Μήτρο είχε ο Ιπποκράτης.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπατζέλας Β. (78’ Σταυροθεόδωρος), Μπάγκας Κ., Σταμέλος, Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Λάλλος (85’ Πλίτσης), Μπέτσης (59’ Πιτσίλκας), Φακίτσας (59’ Κυριακίδης), Ακριβόπουλος (59’ Εμμανουήλ), Πράπας.

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Αργυρόπουλος, Παπαποστόλου (77’ Παπακωνσταντίνου), Κουκλομένος, Φραχόλι Φ., Βίλλης, Γεωργούλας, Φραχόλι Ο., Αλλιαί, Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Ελιζόπουλος (32’  λ.τρ. Μήτρος Β., 65’ Κωστάκης).

Κίσσαβος Συκουρίου-Ηρακλής Λάρισας 1-2

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη στο γήπεδο Συκουρίου ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον νεανικό και πολλά υποσχόμενο Ηρακλή Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 1-2.

Τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τους παίκτες του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου να ανοίγουν το σκορ στο 53’ με τον Ζιώγα. Ο Δραγατσίκης λίγο αργότερα στο 57’ έκανε και το 0-2 και έτσι έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους παίκτες του Ηρακλή.

Ο Κίσσαβος προσπάθησε στη συνέχεια και κατάφερε να μειώσει στο 81’ με τον Κουλουκτσή. Το τελικό 1-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Κίσσαβος Συκουρίου  (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Τζιούρας, Ζιόμπουρας, Κορδέλας (65’ Χάμος), Ντιντής (58’ Πλιάγκας), Φαρμάκας (58’ Τριανταφύλλου), Κώτσιας (78’ Ντάλλας), Σβερκούλης, Μπολάκης.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλης, Αναγνώστου, Δραγατσίκης (81’ λ.τρ Γκαλαφάγκας), Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Πατσιατζής (72’ λ.τρ Παπαστόγιας), Γαργάλας (66’ λ.τρ Παϊτέρης), Ζιώγας, Βέλλας, Ράμα.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων-Δωτιέας Αγιάς 2-0

Εντυπωσιακή εκκίνηση για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων. Η ομάδα του κ. Δημήτρη Μητσή ξεκίνησε με τρίποντο και μάλιστα απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Πολύ καλά στοιχεία από τους Αγίους Αναργύρους που έδειξαν με το «καλημέρα» πως έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία για να κάνουν μία ιδανική χρονιά.

Στο 9’ ο Περήφανος άνοιξε το σκορ για το 1-0 και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 16’ ο Ρόκας.

Άγιοι Ανάργυροι (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Περήφανος, Τζίκα (78’ Κατσογιάννης), Παναγιώτου, Πλατής, Χασιώτης, Μπακαρτζής (60’ Φυτιλής), Ροκάς (60’ Δοξαριώτης), Παπαδόπουλος (60’ Τζεμολάρι), Νούσιος (85’ Μακρυγιάννης), Παιδής.

Δαμασιακός-Φαλανιακός 1-1

Ισοπαλία ανάμεσα στον Δαμασιακό και τον Φαλανιακό στο γήπεδο «Μουσιάρης – Ζέρμας» σε ένα δυνατό ματς που δεν ανέδειξε νικητή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 9’ άνοιξαν το σκορ με τον Τσατσελάρι. Ο Φαλανιακός έφερε το ματς στα ίσα στο 21’ με τον Ιωαννίδη και από εκεί και μετά μέχρι το τέλος, όσο και αν προσπάθησαν οι δύο ομάδες δεν άλλαξε κάτι και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.  Ο Δαμασιακός είχε δοκάρι με τον Παπαθανασίου ενώ δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Αντωνόπουλο και Γκανάτσα. Τέλος στο 90' αποβλήθηκε ο Σάρρα για τον Δαμασιακό.

Δαμασιακός (Αποστόλης Ευαγγέλου): Νικολακούλης, Λέτσιος, Μουσιάρης Θ., Καρακάνος (82' Τέγος), Μπακαίμης Στ., Παπαθανασίου, Χατζηλιόντας, Τσιάλτας (60' Δεληχάς), Σάρρα, Τσάτσος (82' Μπακαίμης Χρ.), Τσατσελάρι.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν., Καρυώτης Βαγ., Σούλι, Πανταζής, Γκανάτσας, Μπαλαής, Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης, Πατσιωτός, Ντανίκας. Έπαιξαν και οι: Χοτάι, Σκόμπας, Πάνου, Παπαγεωργίου και Χριστοδουλόπουλος.

Όλυμπος Γόννων-Δόξα Αργυροπουλίου 3-0

Εξαιρετική πρεμιέρα για τον Όλυμπο Γόννων στην έδρα του, αφού επικράτησε με το ευρύ σκορ 3-0 της Δόξας Αργυροπουλίου.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και στο 31’ άνοιξαν το σκορ με τον Γελαλή.

Το 2-0 έγινε στο 58’ από τον Μάντζαρη και το τελικό 3-0 σημείωσε στο 71’ ο Σερίφης. Από την άλλη η Δόξα όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.