Βαθμολογία

Αποχώρηση Τρουπή από την ΕΡΤ

Η έμπειρη δημοσιογράφος Μαρία Σταυροπούλου θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τρουπή στη θέση της Διεύθυνσης Ειδήσεων και  Ενημέρωσης της δημόσιας τηλεόρασης. Ο τελευταίος αποχωρεί από την ΕΡΤ ύστερα από πρόταση που δέχθηκε από τον ιδιωτικό τομέα σε επιτελική θέση που δεν σχετίζεται με τον χώρο των media. Οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση  στον όμιλο των Δ, Μπάκου, Γιάννη Καυμενάκη και Αλ. Εξάρχου.

Η Μαρία Σταυροπούλου έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα καλύπτοντας ρεπορτάζ υπουργείων, ενώ στην ΕΡΤ βρίσκεται από το 2002. Τα τελευταία χρόνια, ήταν προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Ειδήσεων του EΡTNEWS, ενώ έχει, επίσης, διατελέσει επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια και επικεφαλής της δημοσιογραφικής παραγωγής των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ εύχεται «Καλή επιτυχία» στη Μαρία Σταυροπούλου στα νέα της καθήκοντα, όπως και στον Γιάννη Τρουπή, τον οποίο ευχαριστεί για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο άσκησε τα καθήκοντά του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ