Βαθμολογία

Πανέτοιμη η Ανθούπολη λίγο πριν την πρεμιέρα! (PICS)

Δείπνο παρέθεσε την Πέμπτη (5/10) ο πρόεδρος της Ανθούπολης κ. Χρήστος Πρίφτης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το Δ.Σ. δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στην όμορφη και φιλόξενη ταβέρνα «Η Ελένη» στην πλατεία της Ανθούπολης.

Το γεύμα ήταν πλούσιο, με εκλεκτά κρέατα, με τους παίκτες, να την κάνουν πραγματικά «ταράτσα». Το κλίμα ήταν άκρως οικογενειακό, με την ομάδα να περιμένει την επίσημη πρώτη.

Το τεχνικό επιτελείο (Ζιώγας, Μαντζιώκας, Κυριακούλης), οι ποδοσφαιριστές, καθώς και το σύνολο της διοίκησης, πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ μετά το τέλος της προπόνησης και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για το Σάββατο (7/10) όπου η πρεμιέρα, θα τους βρει κόντρα στην Πελασγιώτιδα.

Ακοίμητος και ακούραστος «φρουρός» ο κ. Βάϊος Καραφέρης, υπεύθυνος των ακαδημιών και ψυχή της ανδρικής ομάδας, πάντοτε με το χαμόγελο και δίπλα στο πλευρό του προέδρου, έδωσε και πάλι μία ευχάριστη νότα, στην όμορφη βραδιά (πραγματικός τζέντλεμαν).

Η πρόποση του προέδρου κ. Χρήστου Πρίφτη, είχε να κάνει πέρα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ζήτησε τη νίκη και στην προσωπική «μάχη» που θα δώσει, για το Δήμο Λαρισαίων στο πλευρό του κ. Απόστολου Καλογιάννη. Και εκεί θέλει να πετύχει και γι’ αυτό προέτρεψε να τον στηρίξουν όλοι.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην όμορφη βραδιά, σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εύχεται στον κ. Πρίφτη καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής!