Βαθμολογία

Επιστροφή Φαν Χάαλ στον Άγιαξ!

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας Λούις Φαν Χάαλ επιστρέφει στον Άγιαξ, όπου θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Άμστερνταμ, ο οποίος βιώνει τη χειρότερη σεζόν του εδώ και δεκαετίες.

Ο θρυλικός τεχνικός, ο οποίος ανακοίνωσε πέρυσι ότι έπασχε από καρκίνο του προστάτη, θα παρέχει καθοδηγητικό ρόλο στον Αίαντα σε ποδοσφαιρικά θέματα.

«Θα ήθελα να βοηθήσω τον Άγιαξ. Η ζωή μου διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Πορτογαλία και αυτό συνδυάζεται καλά με αυτόν τον ρόλο του εξωτερικού συμβούλου», δήλωσε ο Φαν Χάαλ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του συλλόγου.

Κάποτε γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Άγιαξ βυθίζεται τώρα σε μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην 123χρονη ιστορία του, καθώς έχει κατρακυλήσει στη 15η θέση του πρωταθλήματος, βλέποντας τους προπονητές να απολύονται και τους οπαδούς σε έντονο εκνευρισμό…

Πρέπει να ανατρέξει κανείς στη σεζόν 1964/1965, όταν το σύμβολο της ομάδας, ο Γιόχαν Κρόιφ είχε μόλις ενταχθεί στην ομάδα νέων του Άγιαξ, για να βρει μία χειρότερη εκκίνηση του συλλόγου σε μία αγωνιστική περίοδο.

ΠΗΓΗ