Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου (PICS + VIDEOS)

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (3/10) στο γήπεδο Μακρυχωρίου, ο τοπικός Αετός υποδέχθηκε τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το τελικό σκορ μικρή σημασία έχει, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-0. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες θα είναι σε διαφορετικό όμιλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

">http://

">http://

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αετός ήταν εκείνη η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετές ευκαιρίες και δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν με το Μακρυχώρι να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και τον Αστέρα να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές, να έχει δύο δοκάρια αλλά και τρία τετ α τετ. Σε κάθε περίπτωση έδειξαν και οι δύο ομάδες πως θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στους ομίλους τους, αφού διαθέτουν ικανά ρόστερ να παλέψουν για την άνοδο.

Στο 25’ ωραία σέντρα του Χρήστου Τζιτζιλώνη, για τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο και αυτός με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 20’ μία καλή ευκαιρία είχε ο Χύσα, που έκανε την κεφαλιά, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38’ ωραία πάσα του Χύσα για τον Χρήστο Τζιτζιλώνη που πέρασε όλη την άμυνα και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος Καζάκος και Νικόλι για το Μελισσοχώρι είχανε τα δοκάρια, ενώ χαμένα τετ α τετ για τους φιλοξενούμενους είχαν οι Καζάκος, Χριστώνης και Νικόλι.

Ενώ για τον Αετό χαμένα τετ α τετ είχαν οι Χύσα, Τζιτζιλώνης, Μητσογιάννης Χ. και Μητσογιάννης Β.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Σουπεκιώτης Χ., Μανωλόπουλος, Πέππας, Χουτεσιώτης, Γκαμπέτας, Λάλλας, Χύσα, Τζιτζιλώνης, Γιαννακόπουλος, Τσιντότας.

Έπαιξαν και οι: Σουπεκιώτης Κ., Τσικρίκης, Τρινταφύλλου, Κοτρώτσιος, Μπλάντας, Μητσογιάννης Χ., Μητσογιάννης Β., Στυμονιάρης, Γραβάνης, Κυρίτσης, Γκαμπούρας.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Καραπαρίσσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Σπανός, Καραουλάνης, Τσιαντούλης, Χριστώνης, Αγγελακόπουλος, Καζάκος.

Έπαιξαν και οι: Βόρφι, Νικολαΐδης, Παπαστεργίου, Μπιρόλ, Νικόλι, Πιέτρι, Μαγκαβασίδης, Σδράλης Α. Ράπτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπαλτζής, Αναγνωστόπουλος, Καπρουσιώνης.