Βαθμολογία

Ζητάει επίσημα την ενδοεπικοινωνία διαιτητή και VAR η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ με επιστολή της προς την PGMOL ζητάει επίσημα το ηχητικό υλικό από την ενδοεπικοινωνία του διαιτητή και του VAR από το ματς με την Τότεναμ για να κατανοήσει τι ακριβώς έχει ειπωθεί στη φάση του γκολ του Λουίς Ντίας που δεν μέτρησε!

Οι «κόκκινοι» αποχώρησαν ηττημένοι από το Tottenham Hotspur Stadium το βράδυ του Σαββάτου, αλλά παράλληλα δικαίως ήταν εξοργισμένοι με όσα αντίκρισαν και βίωσαν από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Το γκολ του Λουίς Ντίας δεν μέτρησε για οφσάιντ που δεν υπήρχε και το οποίο δεν ήλεγξε ποτέ ο VAR γιατί είχε καταλάβει πως... είχε μετρήσει κανονικά με απόφαση του διαιτητή! Συν τοις άλλοις, ο Κλοπ θεωρεί πως ήταν άδικη η αποβολή και του Κέρτις Τζόουνς, αλλά και του Ντιόγο Ζότα.

Η PGMOL επίσημα παραδέχθηκε το λάθος στο γκολ του Ντίας κάνοντας λόγο για μείζον ανθρώπινο σφάλμα και μη παρέμβαση του VAR, με την Λίβερπουλ όμως να συνεχίζει τον δρόμο της υπεράσπισης των συμφερόντων της.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, έχει ζητήσει επίσημα πια το ηχητικό υλικό από τον διάλογο ρέφερι και VAR προκειμένου ν' ακούσει όλα όσα ειπώθηκαν!

ΠΗΓΗ