Βαθμολογία

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Μίλησε με Βολιώτες πλημμυροπαθείς φτυαρίζοντας λάσπη

Βρισκόμενος στις πλημμυρόπληκτες περιοχές του Βόλου, ο Στέφανος Κασσελάκης κατέγραψε τις απόψεις και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πληγέντες πολίτες, ενώ δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια του για να μπει μέσα σε οικίες προκειμένου να μην μεταφέρει εκ νέου λάσπες στο εσωτερικό τους.

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι συνεχίζουν να καθαρίζουν προσπαθώντας να απομακρύνουν νερό, λάσπες και χώμα, τόσο από τα σπίτια τους όσο και από τους δρόμους, με το έργο τους να είναι εξ’ ορισμού δύσκολο. Σε μία περίπτωση μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν δίστασε να πάρει ένα φτυάρι για ν’ ανοίξει ακόμη περισσότερο χώρο στην είσοδο μίας μονοκατοικίας.

Οι περισσότεροι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν πάντως άμεσα, εξιστορώντας τα γεγονότα και αναφέροντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Δεν έλειψε πάντως και η περίπτωση ενός περιοίκου που με ένταση ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν από τον δρόμο, χωρίς ο κ. Κασσελάκης να έχει πλησιάσει στην οικία του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απλά να του ζητά να ηρεμήσει.

magnesianews.gr