Βαθμολογία

Νέο αθλητικό κέντρο στην Άνω Μεριά για τον Βόλο

Εγκαινιάστηκε χθες (01/10) το νέο αθλητικό κέντρο του Βόλου, στην Άλλη Μεριά, παρουσία του δημάρχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι, την ανακαίνιση του χρηματοδότησε η ίδια η ΠΑΕ, καθώς θα το χρησιμοποιεί η ομάδα της Μαγνησίας και τμήματα υποδομής της.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περισσότερα από 150 παιδιά των ακαδημιών και οι γονείς τους, όπως επίσης και οι Μπαριέντος, Σιέλης, Παπαδόπουλος και Μύγας που μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

«Βήμα με βήμα, μέρα με τα μέρα, επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Η ζωή δεν περιμένει και εμείς, όλοι μαζί, πρέπει να προχωρήσουμε. Σήμερα στην Άλλη Μεριά είχα τη μεγάλη χαρά να εγκαινιάσω, σε μια λιτή εκδήλωση, τις νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, που να σημειωθεί χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ Βόλος, δίνοντας έτσι και υπεραξία στην περιοχή, τις οποίες θα χρησιμοποιούν και οι ακαδημίες της ομάδας. Για τα παιδιά και τους γονείς τους τελέστηκε και ο αγιασμός για τη νέα περίοδο. Καλή αθλητική χρονιά, λοιπόν, σε όλους, με υγεία και επιτυχίες», ανέφερε ο Μπέος.

ΠΗΓΗ