Βαθμολογία

«Κεφάτος» στο τελευταίο φιλικό ο Οικονόμος

Τον τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, επικρατώντας στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Δόξας Βλαχογιαννίου με 5-0.

Οι "πράσινοι", που έμειναν χωρίς παιχνίδια προετοιμασίας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ - από την πλευρά της - η Δόξα Βλαχογιαννίου εμφάνισε ένα νεανικό σύνολο που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β' Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Παναγιώτης Δριστέλας, ο οποίος παρεμβλήθηκε από κοντά στην αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γκαραλιάκου από αριστερά και απόσταση 30 μέτρων.Στο 64' ο Κυριάκος Σεμερτζίδης αξιοποιώντας την πάσα του Ματούλα στον κενό χώρο πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, ενώ στο 76' ο δείκτης ανέβηκε χάρη στην εντυπωσιακή ενέργεια του Ηλία Γκαντούνα (παρά την προσπάθεια του Θ.Πέτρου να αποτρέψει το γκολ).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με σκόρερς τον Κώστα Κωνσταντίνου (85') και τον Ηλία Γκαντούνα (88'), σε "ριμέικ" της φάσης του 3-0.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρήστος Σούλης με την συνδρομή του Γιώργου Κοντονάσιου και της Ελευθερίας Γκαραβέλα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας (65' Αλ.Μουλτσιάς), Γανός (32' Κατσιαντώνης), Μπουμπουνάρας (46' Ηλ.Γκαντούνας), Αυλογιάρης (70' Γεωργούλης), Αθανασούλης (66' Φουρτούνας), Μιφτάρι (66' Ν.Γκαντούνας), Τσούτσας (60' Σεμερτζίδης), Στ.Δραχαλίβας (60' Βασιλειάδης), Γκαραλιάκος (70' Δ.Μπακογιάννης), Ματούλας (70' Γκόλτσιος), Δριστέλας (66' Κωνσταντίνου).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Δημήτρης Αλεξανδρής): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Παπανικολάου, Κυπαρίσσης, Θ.Πέτρου, Δούκας, Δ.Γκουρομπίνος, Λιάκος, Φακίτσας, Γ.Πέτρου, Λάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ρόντε, Νταμπαλέτσιος, Μ.Γκουρομπίνος, Β.Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης.