Βαθμολογία

Παντζιαράς: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πρωταθλήτρια»

Δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0 από την ΑΕΛ πραγματοποίησε ο τεχνικός του Τηλυκράτη Λευκάδας, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΛ και τονίζοντας η αναμέτρηση αυτή θα βοηθήσει την ομάδα του να δει τα λάθη της ενόψει των δύσκολων αγώνων που έχει προκειμένου να φτάσει στην παραμονή. 

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο τεχνικός του Τηλυκράτη κ. Ανδρέας Παντζιαράς ο οποίος ανέφερε πως η ΑΕΛ ήταν ανώτερη στην σημερινή αναμέτρηση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Τηλυκράτη: 

"Να ευχαριστήσουμε την ιστορική ομάδα της ΑΕΛ για την άψογη φιλοξενία. Να ευχηθώ να πετύχει τον οποιονδήποτε στόχο έχει θέσει την φετινή χρονιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα βρήκαμε μια ομάδα πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν από αρκετά χρόνια, αλλά βλέπετε ότι όλο το οικοδόμημα είναι τέτοιο που δεν μπορεί αυτή η ομάδα να μην είναι στα μεγάλα σαλόνια. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη το σημερινό αποτέλεσμα. Εμείς βρισκόμαστε στην 21ο ημέρα προετοιμασίας, δίνοντας συγχρώνως επίσημα παιχνίδια, απέναντι σε μια ομάδα που συμπληρώνει δυο μήνες.Άρα η φάση ετοιμότητας είναι διαφορετική, προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με έναν τρόπο ώστε να κλείσουμε τον άξονα στο επιθετικό τρίτο της ΑΕΛ κάτι το οποίο δεν το καταφέραμε. Το σημερινό παιχνίδι για εμάς έχει πάρα πολλά κέρδη, θα τα κρατήσουμε θα τα αναλύσουμε για να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας και μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε, αλλά όλοι γνωρίζουν μέσα στην ομάδα ότι αυτή έχει ψυχή και μέταλλο και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Και πάλι ευχαριστούμε την ομάδα της ΑΕΛ και ευχόμαστε τα καλύτερα."  

Οι δηλώσεις του Στάθη Μπελεβώνη: 

"Να ευχηθώ να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Σήμερα θέλαμε την νίκη, αλλά ο αντίπαλος νίκησε και ήταν ανώτερος από εμάς. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και έχουμε να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και σιγά σιγά με σωστή δουλειά πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία."