Βαθμολογία

«Είναι απογοητευμένη η διοίκηση, χρειάζεται στήριξη στο πλάνο»

Παραδέχτηκε πως χρειάζεται να μεγαλώσει σαν ομάδα η Τσέλσι και ζήτησε στήριξη από τη διοίκηση στο πλάνο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Άστον Βίλα (1-0), χωρίς να κάνει λόγο για ευθύνη του ίδιου.

«Συζητάγαμε ότι πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, όχι μόνο ατομικά. Νιώθουμε απογοητευμένοι γιατί πληρώνουμε πολλές φορές τις λεπτομέρειες και χάνουμε το ματς. Είμαστε σε κατάσταση που πρέπει να αλλάξουμε το συντομότερο δυνατό», ανέφερε και πρόσθεσε:

Φυσικά και θα είναι απογοητευμένοι οι ιδιοκτήτες (του κλαμπ) επειδή είναι ενθουσιασμένοι για το πρότζεκτ, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να στηρίξουν το πλάνο».

Οι «μπλε» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 58’ και μετά, αφού ο Μάλο Γκούστο δέχτηκε απευθείας κόκκινη, με τον Αργεντινό τεχνικό να σχολιάζει: «Μετά την αποβολή, το παιχνίδι άλλαξε. Με 10 παίκτες είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, αλλά η ομάδα αποδοκιμάστηκε γι’ άλλη μια φορά».

Ο Αργεντικός τεχνικός προσπάθησε, μάλιστα, να αιτιολογήσει και τον Νικόλας Τζάκσον για την 5η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε και θα τον αφήσει εκτός για τον επόμενο αγώνα: «Παίκτες σαν το Νίκο που είναι τόσο νέοι, μαθαίνουν τώρα το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι χρειάζονται χρόνο. Σε τέτοια παιχνίδια θέλουμε να κερδίζουμε ,αλλά όταν είναι μικροί σε ηλικία κάνουν λάθη και παίρνουν εμπειρίες».

ΠΗΓΗ