Βαθμολογία

Καπάνης: «Μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον βαθμό»

Τις δικές του δηλώσεις μετά την ήττα από την ΑΕΛ πραγματοποίησε ο προπονητής του Καμπανιακού Ηλίας Καπάνης. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό, ενώ κράτησε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Φρουσύνης Φιλήμων, με τον ποδοσφαιριστή του Κμπανιακού να υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. 
Οι δηλώσεις του Ηλία Καπάνη: 
"Πρεμιέρα σήμερα από την μια η Λάρισα από την άλλη ο Καμπανιακός. Ξέραμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Ικανοποίηση σίγουρα δεν υπάρχει αλλά υπάρχει ένα κέρδος, η αυτοπεποίθηση του να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεκινήσαμε φοβισμένα αλλά στην πορεία ισοροπισαμε. Ξέραμε ότι η μπάλα θα είναι περισσότερο στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια κενά στην μετάβαση. Πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον βαθμό. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε χαρούμενοι που χάσαμε, αλλά κρατάμε την προσπάθεια. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνισή τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην γηπεδούχο ομάδα."

Oι δηλώσεις του Φροσύνη Φιλήμων: 

 
"Σήμερα όπως είπε και ο κόουτς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα πάει να διεκδικήσει την άνοδο. Εμείς ως νεοφώτιστη ομάδα το παλέψαμε. Στην αρχή του ματς μπήκαμε μουδιασμένα νωθρά στο παιχνίδι αλλά στην πορεία ισορροπήσαμε. Στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε  Το παιχνίδι αυτό θα μας δώσει μια αυτοπεποίθηση όσον αφορά την συνέχεια και μπορούμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό το ματς για καλύτερα πράγματα"