Βαθμολογία

Γκουτσίδης: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή»

Δηλώσεις μετά την νίκη επί του Καμπανιακού πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα έχει την πίεση για τρίποντο σε κάθε ματς παρά τις όποιες δυσκολίες. Με την σειρά του ο Χάρης Ηλιάδης ανέφερε πως οι "βυσσινί" ήθελαν το τρίποντο σήμερα με κάθε τρόπο.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γκουτσίδη: 

"Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, ξέραμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα, ειδικά για εμάς που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και χάλασε ο προγραμματισμός μας όσον αφορά τα φιλικά. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν πριν από τρεις εβδομάδες. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Εμείς αγωνιζόμαστε με αυτό το πρέπει που για εμάς όλα τα ματς θα είναι έτσι. Το σημαντικό για 'μένα είναι ότι βάλαμε δυο γκολ. Είναι αρχή και έχουμε ακόμη χρόνο να διορθώσουμε πράγματα."

 
Σε ερώτηση που του έγινε αν διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες απάντησε τα εξής: 
 
"Θα έλεγα κακές αποδόσεις από κάποιους παίκτες που περίμενα καλύτερη απόδοση. Δεν είχαμε φαντασία μέσα στο παιχνίδι μας να κρατήσουμε την μπάλα και να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε όμως χρόνο να τα διορθώσουμε
 
Oι δηλώσεις του Χάρη Ηλιάδη: 
 
"Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.Το μόνο που θέλαμε ήταν η νίκη με οποιαδήποτε εμφάνιση όπως θα ήθελε και ο κόσμος. Ωστόσο φέτος θέλουμε το τρίποντο με κάθε τρόπο είτε είμαστε καλά είτε όχι . Για το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε καλά και πετύχαμε ένα γκολ το οποίο μας καθησύχασε κάπως και γι' αυτό δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε θέματα στα μαρκαρίσματα και πρέπει να τα βελτιώσουμε αλλά θεωρώ ότι φέτος πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια με κάθε τρόπο."