Βαθμολογία

Mε αδειοδότηση το ΔΑΚ Κοζάνης για την ΦΣ Κοζάνη

Η Κοζάνη ξανά στη Super League 2 – Έτοιμο το ΔΑΚ για την πρεμιέρα. Την Κυριακή η πόλη της Κοζάνης και ο φίλαθλος κόσμος της ευρύτερης περιοχής ετοιμάζονται να ζήσουν μια ιστορική στιγμή.

Η ομάδα της πόλης, το ιστορικό Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στην επαγγελματική Super League 2 επιστρέφοντας μετά από 42 χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Κάποιοι δεν το έζησαν ποτέ, κάποιοι το φέρνουν στη μνήμη τους από το μακρινό παρελθόν, άλλοι πάλι στέρησαν αυτή την κατάκτηση στους αγωνιστικούς χώρους, με αποφάσεις στα δικαστήρια.

Η στιγμή όμως ήρθε και το ΔΑΚ ανοίγει τις πύλες του ως η φυσική έδρα της ομάδας, σε μια ιστορική σεζόν για το σωματείο, την πόλη, ολόκληρο τον αθλητισμό της περιοχής.

Όσοι διέδιδαν φήμες περί ανετοιμότητας του ΔΑΚ-περιμένοντας τη μη αδειοδότησή του-σήμερα είναι καλεσμένοι στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Ο Δήμος Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη, ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες εργασίες στο ΔΑΚ καλύπτοντας σε χρόνο ρεκόρ δυσκολίες και ελλείψεις που σημειώνονται στο σύνολο των δημοτικών και εθνικών αθλητικών κέντρων της χώρας.

Για άλλη μία φορά η δημοτική αρχή απαντά με έργο, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα δίνοντας λύση στη λειτουργία των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κοζάνης.