Βαθμολογία

Ανανέωσε με την Καστοριά ο Σαββόπουλος

Η Καστοριά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Σαββόπουλο για την Γ' Εθνική. Αναλυτικά: Ανανέωσε με την Καστοριά κι επίσημα ο Βαγγέλης Σαββόπουλος.

Ανανέωσε με την Καστοριά κι επίσημα ο Βαγγέλης Σαββόπουλος και τέθηκε, από χθες, στην διάθεση του Γιάννη Κατσαρού. Ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα γυμναζόταν, σύμφωνα με το ειδικό πρόγραμμα που του είχε δώσει ο Πασχάλης Δημητρίου.
Ο Βαγγέλης Σαββόπουλος, που έχει γεννηθεί στις 03/04/1999, στην Καστοριά, έχει ύψος 1.84 m και βάρος 71 Kgr. κι αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που κλήθηκε να αγωνιστεί σαν ακραίος αμυντικός, κάτι που επιτέλεσε επιτυχώς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Σαββόπουλος θα αγωνιστεί φέτος στην Καστοριά, έχοντας συμπαίκτη τον αδελφό του Κυριάκο.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Βαγγέλη Σαββόπουλου, έχει ως εξής:
2013-2017: Α. Σ. Νταηλάκη
2017-2018: Καστοριά (α΄ εξάμηνο) - Α. Σ. Νταηλάκη (β΄ εξάμηνο)
2018-2019: Α. Σ. Νταηλάκη,
2019-2020: Αστραπή Μεσοποταμίας,
2020-2021: Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
2021-2023: Καστοριά
Μετά τον ερχομό του στην Καστοριά, ο Βαγγέλης Σαββόπουλος δήλωσε τα εξής;
"Νοιώθω μεγάλη χαρά που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας, της Καστοριάς. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι, ώστε η ομάδα μου να πετύχει στους στόχους που έχει βάλει για τη νέα χρονιά".
Βαγγέλη Σαββόπουλε, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.