Βαθμολογία

Πήρε τερματοφύλακα ο Δαμασιακός

"Ομάδα χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει" λέει παραφρασμένη μια ελληνική παροιμία, και έτσι ο Δαμασιακός που έψαχνε για τερματοφύλακα, βρήκε και πήρε τον πρώην του κιπερ τον Γιάννη Νικολακούλη, για να έχει κι ένα Γιάννη στο ρόστερ του. Με την προσθήκη του Γιάννη Νικολακούλη και την παρουσία του ταλαντούχου Αστερίου Τσιάλτα, οι "κυανόλευκοι" κάλυψαν και τις ανάγκες κάτω από τα δοκάρια.

Και κάπως έτσι ο Δαμασιακός, ολοκλήρωσε όπως φαίνεται το ρόστερ του για το ανταγωνιστικό, φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, με τον προπονητή Αποστόλη Ευαγγέλου να έχει ένα πλούσιο ρόστερ με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευκολία σε περισσότερες από μία θέσεις.

Συνολικά το καλοκαίρι του 2023 αποκτήθηκαν οι Κωνσταντίνος Τσάτσος, Ανδρέας Χατζηλιόντας, Γιώργος Παπαθανασίου, Λέανδρος Τσατσελλάρι, Κώστας Τέγος και Γιάννης Νικολακούλης ενώ αποχώρησαν οι Θέμης Δούκας, Θωμάς Νταμπαλέτσιος,  Γιάννης Ιωαννίδης από τους Δαμασιώτες καθώς και οι Μάκης Γεωργούλας και Μιχάλης Δημητρέλης.

*Σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δαμασιακός υποδέχεται τη γειτονική Δόξα Βλαχογιαννίου, στο γήπεδο  "Δ.Μουσιάρης - Α.Ζέρμας". Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:30 στο γήπεδο του Δαμασιακού.

ΠΗΓΗ