Βαθμολογία

Πήρε Ζέκοφ η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Valentin Zekhov!

Ο 22χρονος (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 2001) αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Είναι διεθνής με την Εθνική U19 της Ρωσίας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών της Khimki Moskau ενώ ακολούθησαν τα αντίστοιχα τμήματα της Dynamo Moscow με την οποία αγωνίστηκε τόσο στα αγωνιστικά της τμήματα όσο και στη 2η ομάδα του συλλόγου μετρώντας 30 συμμετοχές ενώ ακολούθησε η πορεία του σε Celje, Triglav και Smartno.

Το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από τη Λετονική Spartaks με την οποία πραγματοποίησε 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Λετονίας και 1 στο Κύπελλο της ίδιας χώρας.

Τον Ιανουάριο του 2023, μετακόμισε στη χώρα μας και τα Χανιά με τα οποία αγωνίστηκε σε 6 αγώνες στη Super League 2.

Valentin, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!

Και Νίκο Νταμπίζα

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Νταμπίζα! Ο 22χρονος (γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2000) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΛ και ακολούθως στα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού με τον οποίο αγωνίστηκε στις ομάδες U15, U17 & U19 του συλλόγου.

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Αγγλική Gateshead όπου και παρέμεινε μέχρι το χειμώνα του 2019, όταν και μεταγράφηκε στην Benfield όπου και παρέμεινε έως τον επόμενο Ιανουάριο.

Τη σεζόν 2020/2021 επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στον Παναθηναϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στην Επισκοπή, μετρώντας 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2, πραγματοποιώντας την καλύτερη έως σήμερα επαγγελματική σεζόν της καριέρας του.

Κωνσταντίνε, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!".