Βαθμολογία

EURO Beach Soccer 2023: Ιταλία - Ελλάδα 5-2

Η Εθνική Beach Soccer ηττήθηκε 5-2 στην πρεμιέρα της στο EURO Beach Soccer 2023 (Division A) από την οικοδέσποινα Ιταλία στην πόλη Aλγκέρο της Σαρδηνίας. Τα δύο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σημείωσε ο Μικελάτος. Για την Ιταλία σκόραραν οι Τζιορντάνι, Γενοβάλι, Τσούρλο, Ρεμέντι (2 γκολ).

Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου του EURO Beach Soccer League 2023, η Λευκορωσία επικράτησε 9-1 της Μολδαβίας. Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία στις 12:30 για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Η σύνθεση της Εθνικής
Λέτσο, Τσεκούρας, Τριανταφυλλίδης, Κατσούλης, Καρακάσης, Γκρίτζαλης-Παπαδόπουλος, Σκούρτας, Λυμπούσης, Μικελάτος, Παλούμπης, Κουκοβίνης, Παπαευστρατίου-Αρμάγος.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Στέφανος Σοϊλεμές δήλωσε τα ακόλουθα:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια κλασσική δύναμη του ποδοσφαίρου άμμου, όμως είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όλων των παιδιών γιατί σταθήκαν εξαιρετικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ήταν μια εμφάνιση αντάξια της πρώτης κατηγορίας, στην οποία ανήκουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι και ένα αρνητικό αποτέλεσμα γιατί απαιτείται σταθερότητα και μαχητικότητα για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το στόχο της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία.

Αύριο το πρωί ακολουθεί ένας εξίσου δύσκολος αγώνας, αυτός με τη Λευκορωσία, κυρίως γατί δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης. Από την ευρεία νίκη της Λευκορωσίας απέναντι στη Μολδαβία, συμπεραίνουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε στον μέγιστο βαθμό πνευματικά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην αυριανή αναμέτρηση."