Βαθμολογία

«Τώρα μπορώ να αναπαυθώ εν ειρήνη!»

Τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του προς τους φίλους της Σεβίλλης, οι οποίοι τον καλωσόρισαν με όλη τους τη θέρμη στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός αμυντικός έπαιξε με την ομάδα της γενέτειράς του για πρώτη φορά μετά το 2005, οπότε και μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος σε όλο το 90λεπτο του νικηφόρου (1-0) παιχνιδιού με τη Λας Πάλμας για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga.

«Είναι πολύ συναρπαστικό που επανενώθηκα με τους ανθρώπους μου, το σπίτι μου, τους οπαδούς μου. Είναι κάτι το μοναδικό, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, και τι καλύτερο από το να το συνδυάσουμε με νίκη. Μακάρι να είναι το ξεκίνημα ενός καλού σερί», δήλωσε ο 37χρονος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Στην αρχή είχα μερικές αμφιβολίες, μετά όμως από την υποδοχή που είχα τις προάλλες από τον κόσμο, είπα στους γονείς μου ότι αυτό θα το πάρω μαζί μου στον τάφο, ότι μπορώ τώρα να πεθάνω ειρηνικά! Είδα τη στοργή του κόσμου κατά τη διάρκεια του ζεστάματος, είναι κάτι που χρειάζεσαι και μετά όλα αρχίζουν να κυλάνε ομαλά», έκλεισε ο Ανδαλουσιανός άσος.

ΠΗΓΗ