Βαθμολογία

Τα νέα για την πρωινή εκπομπή του OPEN τα Σαββατοκύριακα

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η κατάσταση με την εκπομπή για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN, και έχουν ακουστεί πλήθος ονομάτων, τα οποία θα πλαισιώνουν την Νάταλι Κακκαβά, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι σίγουρο πως θα έχει τα ηνία της παρουσίασης.

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 18/9 στην εκπομπή Breakfast at Star, αποκάλυψαν πως έχει διαμορφωθεί η ομάδα που θα μας κρατά συντροφιά στο OPEN τα Σαββατοκύριακα, και στο τιμόνι της παρουσίασης όντως θα είναι η Νάταλι Κακκαβά. Ποιοι θα είναι όμως μαζί της;

Τόσο η Μαριάντα Πιερίδη όσο και ο Τριαντάφυλλος, έχουν φύγει από το κάδρο των ατόμων που θα ήταν στην εκπομπή. Μόνο η Φελίσια Τσαλαπάτη από την ομάδα του Καλοκαίρι Yes, συνεχίζει μαζί με τον Φοίβο Παπαδάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Όμως μπαίνουν και άλλα ονόματα έκπληξη στην ομάδα, και αυτά είναι η Μαρία Αντωνά και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Μάκης Πουνέντης. Η Μαρία Αντωνά υπενθυμίζουμε πως δεν είχε κλείσει κάπου για αυτή την τηλεοπτική σεζόν μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Μάκης Πουνέντης πραγματοποίησε ραντεβού με την διοίκηση του OPEN, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά, και έτσι θα βρίσκεται στο πλευρό της Νάταλι Κακκαβά. Θα παραμείνουν έτσι τα πράγματα ή θα αλλάξει το τοπίο;

ΠΗΓΗ